Magyar Horgászkártya

Hamarosan egy plasztik kártya (Magyar Horgászkártya) kiváltja a papír alapú horgászigazolványt. 2019. január 1-től, már csak ilyen igazolvány birtokában lehet horgászni.

Lehet egy szép, új kártyánk! De jó!

Elolvastam a rendelkezésre álló cikkeket a témában és arra megállapításra jutottam, hogy teljesen felesleges dolgot nyomnak le a torkunkon. Ebben a formában legalábbis teljesen. Nekem, mint horgásznak semmivel sem lesz jobb, könnyebb és még olcsóbb sem, sőt drágább, hiszen a kártyának ára is lesz. 2 200 Ft. Igaz 5 évre. Választás nincs, ez van, ezt kell szeretni.

Továbbra is be kell menni az egyesülethez a lábunkkal és kiváltani az állami engedélyt és az egyesület tagsági díját is, sőt a fogási naplót is le kell adni és az újat magunkkal kell cipelni egy-egy horgászat alkalmával (a tollat ne felejtsétek otthon). Ahhoz, hogy ezeket kifizethessük, kiválthassuk rendelkezni kell a kártyával már 2019. január 1-én. Ez a fizess, hogy fizethess elve lehet, vagy valami ilyesmi.

Olyan csinnadrattával vezetik be, mintha valami forradalmian új termékkel állnánk szemben, pedig egy ócska műanyag kártya és egy adatbázis áll az egész mögött, gyakorlatilag a megtestesült semmi.

Nos, nem marad más hátra, mint hogy lajstromba vetessük magunkat, ha szeretnék még jókat horgászni a jövőben.

Sajnos a jelenlegi formában ez csak egy újabb lehúzás, nem más.

Forrás: horgaszjegy.hu, mohosz cikk


Videó(k) 1 videó

Hozzászólás(ok) 2 hozzászólás
Hozzászóláshoz regisztráció / bejelentkezés szükséges.
Kattints ide...