Ablog.hu baráti horgásztalálkozó

Horgászat időpontja: 2011. május 21-22.
Információm szerint a horgásztó bezárt, ha másképp tudod kérlek jelezd.

Május 21-22. között folyamatos 36 órában első ízben kerül megrendezésre az Ablog.hu baráti horgásztalálkozó, amire minden regisztrált felhasználó jelentkezését várjuk

EZ NEM VERSENY, így tehát különös kitételek nincsenek, csak az alapszabályok. Horgászni bármilyen fenekező módszerrel lehet, fejenként 2 bottal, botonként maximum 2 horoggal. A mindenkori horgász etikai szabályzat betartása mellett.

Lehetőség szerint aki tud a halak védelme érdekében nagy méretű merítőhálót sebfertőtlenítőt és pontymatracot hozzon magával. A találkozó a "fogd meg és engedd vissza" jegyében zajlik, így minden kifogott halat horogszabadítás, fotózás, fertőtlenítés után kíméletesen és a lehető legrövidebb időn belül vissza kell helyezni éltető elemébe.

Mivel a horgászat ideje hosszabb távú ezért ajánlatos sátor, illetve éjszakára lámpa, vagy valamilyen megvilágítás.

Teljes időtartam: 36 óra

Találkozó május 21-én szombaton reggel 6 órakor a Háromsziget horgásztó parkolójában. Ismerkedés és jegyváltás után mindenki elfoglalja a kijelölt, számára szimpatikus legjobb helyeket. Találkozó vége május 22-én vasárnap este 6 órakor. Pakolás és búcsúzkodás után a tó elhagyása este 7 óráig.

A 36 órás jegy ára: 5400 Ft / horgászó fő
A 24 órás jegy ára: 3600Ft / horgászó fő

Fizetni csak a horgászat napján kell a tavon Tamásnál a Háromsziget horgásztó tulajdonosánál.

Ellátás: "Batyus buli" tehát ki mit hoz azt eszik iszik, de természetesen a körbekínálás joga engedélyezve van mindenkinek.

Tűzrakásra egy kijelölt helyen van lehetőség, este ki ahogy érzi, sütögethet, vagy főzhet is.

Jelentkezés: Jelentkezni itt a honlapon privát üzenetben lehet nálam: feherhunor, vagy hunor.feher@vipmail.hu e-mail címen, vagy 06/70 638-3061 telefonszámon Jelentkezési határidő: május 15-ig.

Bármilyen kérdésetek van forduljatok bizalommal a fentiekben megadott elérhetőségeimen.

- Fehér HunorHozzászólás(ok) 39 hozzászólás
Hozzászóláshoz regisztráció / bejelentkezés szükséges.
Kattints ide...