A III. HUNT & FISH EXPO

2010. május 6-9 között kerül megrendezésre a III. HUNT & FISH EXPO - nemzetközi vadászati és sporthorgászati kiállitás a temesvári Timco csarnokban, Circumvalatiunii út, 8-12 szám alatt.

A tavalyi rendezvényt több, mint 15.000 látogatták meg, a hazai kiállítók mellett pedig, számos külföldi országból, mint pl. Magyarországról, Németorgszágból, Bulgáriából, Szerbiából érkeztek a résztvevők A STAR EXPO Temesvár által rendezett "III. HUNT & FISH EXPO" - vadászati és sporthorgászati kiállítás célul tűzte ki ugyanúgy, mint tavaly egy olyan szenvedély körvonalazását, amely világszerte emberek millióit érinti. Ezt olyan tevékenységek képezik, amelyeket szabad időnkben és saját költségből folytatunk és amelyek hasznosak elsősorban a természet egyensúlyának fenntartásában és ugyanakkor a Föld vad- és halállományát alkotó fajták védelmében.

Románia régi hagyományokkal rendelkezik a szervezett vadászat és sporthorgászat rendezésében, ezenkívül fontos megújuló erőforrásokkal rendelkezik. Tehát egy vonzó pólus azok számára, akik szenvedéllyel kezelik fegyverüket és horgászbotukat olyan országokban, ahol az erdei, mezei és vizi élőtér kevésbé fajgazdag. A szervezők és kiállítók reménye, hogy a látogatók megértik és miért ne, gyakorolják a vadászatot és sporthorgászatot, mint egy nemes emberi foglalatosságot, ésszel – valamint természetkímélő és gazdaságilag indokolt módon. Meghatározott előírások szerint folytatva, szigorúan betartva az illető ágazatot szabályzó törvényeket, a halászat és horgászat "egyedi sport- és üdülőszenvedélyek" immár harmadik alkalommal a HUNT & FISH EXPO keretén belül, egy olyan élet jelzőivé válhatnak,amelyek egyre több ember, főként az új látogatók számára kihág a mindennapok jellegzetességéből és amely a technológiának és stresszmentességnek alárendelt.

A vadászat és sporthorgászat gyakorlóira várnak a standok, mindennel ami ezen tevékenységek gyakorlásához szükséges, beleértve a kutyavilágot, céllövészetet és fajtahorgászatot. Ugyanakkor alkalom nyílik új kapcsolatok teremtésére a bel- és külföldi szakmabeli társaságokkal, hiszen közismert a kötődés és szolidaritás, valamint a vadász- és horgásztörténetek megosztásának hajlama. Szervező: STAR EXPO TEMESVÁR Tel/Fax.: 0040/256 431 015 E-mail: starexpotm@gmail.com


Hozzászólás(ok) 0 hozzászólás
Hozzászóláshoz regisztráció / bejelentkezés szükséges.
Kattints ide...